Win het boek Het grotere wonder van Thomas Glavinic!

9789056725006Jonas heeft altijd een grenzeloos leven geleid tot hij na vele omzwervingen in een zone des doods op de Mount Everest belandt. Tijdens de moeizame beklimming laat hij zijn leven de revue passeren. De bijzondere en wilde kindertijd met zijn beste vriend Werner en zijn tweelingbroer Mike waarin de jongens niets in de weg gelegd werd en de wereld aan hun voeten lag. De dag waarop die kinderlijke idylle wreed werd verstoord. Zijn eindeloze reizen daarna van Havana naar Tokio, van Jeruzalem naar Oslo. En uiteindelijk die magische ontmoeting met Marie, zijn grote liefde, die zijn hele leven verandert. Het grotere wonder is een expeditie door het onzekere – een roman met een hartstochtelijke energie en een enorme verbeeldingskracht.

Thomas Glavinic wist in Duitsland al eerder lof te oogsten met zijn vroegere werk, waarmee hij onder andere de Literaturpreis des Kulturkreises der Deutschen Wirtschaft won.

Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 16u op 16/01/2015. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.

Wedstrijdvraag
Hoe heet de rubriek in Metro waar je op maandag een voorproefje van Het grotere wonder van Thomas Glavinic  kan lezen (tip: klik hier)?

Schiftingsvraag
Hoeveel deelnames aan deze wedstrijd zullen we ontvangen hebben op het moment dat de wedstrijd afloopt?

Fill out my online form.