Win het eerste seizoen van True Detective op dvd of blu-ray!

True detectiveSuperlatieven schoten de internationale pers tekort om het eerste seizoen van True Detective te beschrijven. Dit recentste HBO – pareltje is een verbluffende reeks die 8 afleveringen lang beklijft, schokt en intrigeert.
De indrukwekkende acteerprestaties van Academy Award® winnaar Matthew McConaughey en co-hoofdrolspeler Woody Harrelson in combinatie met de prachtige beelden van het broeierige Louisiana maken van de reeks een absolute must die je niet mag missen.
Matthew McConaughey en Woody Harrelson schitteren als Rust Cohle en Martin Hart: twee detectives in Louisiana die verwikkeld raken in een 17 jaar durende klopjacht naar een levensgevaarlijke moordenaar.
Het onderzoek naar een bizarre moord in 1995 wordt omlijst en doorweven met de getuigenis en verhalen van de rechercheurs in 2012, wanneer de zaak heropend wordt. In deze acht afleveringen tellende anthologiereeks schittert ook Michelle Monaghan (Source Code) als Hart’s vrouw Maggie. Zij probeert wanhopig haar gezin bij elkaar te houden terwijl de mannen in haar leven verwikkeld raken in een cyclus van geweld en obsessie.

Wil je kans maken op de dvd of blu-ray van True Detective – seizoen 1?

Beantwoord onderstaande vragen en laat je gegevens achter! De wedstrijd loopt af op woensdag 25 juni om 12u. De winnaar worden persoonlijk gecontacteerd.