Trek je plan op vakantie

Win ‘Trek je plan op vakantie’, de leukste reisgids ter wereld!

Cover 3_trek je plan op vakantie_small

Geen zin om je een toerist te voelen? Zin om de wereld te zien? Join the club!
TJPOV_frontcover3d_HROntdek de leukste, best verborgen en nieuwste plekjes! Met het invulboek ‘Trek je plan op vakantie’ ga je met de hulp van locals op zoek naar de leukste bezienswaardigheden en vind je de lekkerste restaurantjes, de nieuwste winkels en de mooiste plekjes! Je komt op plaatsen die pas geopend zijn of die in geen enkele reisgids te vinden zijn. De meeste reisgidsen zijn tegen de tijd dat jij ze koopt alweer verouderd of staan vol met advertenties van grote ketens met veel centen.
Dries en Yuri reisden Europa rond om uit te zoeken hoe je de écht leuke plekjes vindt. Laat je leiden door de vriendelijke bewoners van de stad of regio die je bezoekt en verzamel herinneringen om nooit meer te vergeten. Dit boek laat je dromen, helpt je de meest voorkomende tourist traps te vermijden en biedt je een goede handleiding om ter plaatse je plan te trekken!

Zin om er zelf op uit te trekken?

Metro geeft 10 exemplaren weg van ‘Trek je plan op vakantie’. Je kan deelnemen tot en met 25 maart, 16u. De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijke gecontacteerd.

 

Fill out my online form.