The King’s Gardens

Win tickets voor de avant-première van The King’s Gardens op 26 mei!

POSTER A KING'S GARDEN 700X1000 JTHE KING’S GARDENS speelt zich af in het jaar 1684. De Franse Zonnekoning Lodewijk XIV (een rol van regisseur Alan Rickman zelf) vraagt de befaamde tuinarchitect André Le Nôtre (Matthias Schoenaerts) om de tuinen van Versailles te ontwerpen. Le Nôtre neemt de nog onbekende hovenier Sabine De Barra (Kate Winslet) in dienst voor de creatie van een prachtige fontein die één van de blikvangers van de tuinen moet worden.
Het is een grote gok, maar Le Nôtre volgt zijn intuïtie. Ondanks dat De Barra als vrouw van het platteland door de heersende etiquette een achterstand heeft aan het hof, vecht ze zich een weg naar boven. Doordat ze intens samenwerken aan hun passie, groeien ook de aantrekkingskracht en de  liefde tussen deze sterke vrouw en haar werkgever.
Wil jij de avant-première in UGC De Brouckère bijwonen op dinsdag 26 mei en dat in aanwezigheid van regisseur en acteur Alan Rickman?
Beantwoord onderstaande vragen en laat je gegevens achter! Je kan deelnemen tot en met donderdag 21 mei, 16u. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd na afloop van de wedstrijd. Hou je inbox in de gaten.
Fill out my online form.