De grootste carrièreswitch

banner_carriere_NL

De inschrijvingen voor onze wedstrijd zijn afgelopen. Uit de vele inzendingen kiest onze professionele jury nu de 25 strafste carrièreswitchers. Die mogen binnenkort zelf aan de juryleden komen vertellen waarom ze een plekje in de finale verdienen.

 

Vakjury aan het werk

De eerste fase is nu voorbij en de inschrijvingen zijn afgelopen. Momenteel kiest een professionele jury van HR- en selectiespecialisten de 25 strafste kandidaten. Zij zullen worden uitgenodigd om eind oktober hun verhaal te komen doen aan diezelfde vakjury. Daarna blijven er 10 finalisten over, die het in een wedstrijd op facebook tegen elkaar opnemen.

Jij kiest wie wint

Na de vakjury is het de beurt aan het grote publiek. Iedereen kan via facebook stemmen op de kandidaat die de opmerkelijkste carrièremove maakte. De uiteindelijke winnaar wordt op 26 november bekendgemaakt tijdens een event van Selor dat volledig in het teken staat van ‘talent mobility’. Behalve de titel van ‘Grootste carrièreswitcher’ krijgt de winnaar ook 2 vliegtickets naar een Europese bestemming!