Start To Golf

LOGO-STG_BG-WIT-URL

Win een golfinitiatie van Start to Golf!

Sta je ook altijd met open mond te kijken wanneer profgolfers zo gracieus en accuraat een bal slaan. Ze doen het er zo simpel uitzien! Metro en Golf Vlaanderen slaan de handen in elkaar en geven je een kans om jouw verborgen golftalent te ontdekken!
Cover
Na meer dan 100 jaar viert golf zijn terugkeer op het olympisch niveau!  Om dit in de kijker te plaatsen organiseert de Vlaamse Vereniging voor Golf samen met meer dan 35 clubs gratis golfinitiaties op zondag 10 april! Start To Golf is de perfecte manier om op een ontspannen en toegankelijke manier kennis te maken met de golfsport.

Ben je klaar om ‘the green’ te betreden?

Wil je leren golfen met een groep vrienden, of toch liever met z’n tweetjes? Dat kan allebei want we geven 1 groepsinitiatie (max. 10 personen) weg alsook 5 duopakketten + goodiebag!
Neem dan deel aan onderstaande wedstrijd en wie weet ben jij wel één van de gelukkige winnaars! Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 15u op vrijdag 25/03/2016. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.

 

Fill out my online form.