Paradise City

Win tickets voor Paradise City Festival! 

A5-ParadiseCity (1) v2_Page_1

Het eerste weekend van juli kleurt het Belgische festivallandschap ongewoon groen. Het nieuwe muziekfestival Paradise City brengt een intiem, authentiek en kwaliteitsvol event dat, naast indie en electronische acts, ook duurzaamheid en ecologie als headliner plaatst. Paradise City is een milieubewuste melange van sterke muziek en verfijnde festivalkost! Gespreid over twee dagen zal het festival zo’n 40 dj’s en live artiesten programmeren:Kölsch, Flight Facilities, Tout Va Bien, Art Department, Aeroplane, Monkey Safari, Robag Wruhme en Hydrogen Sea en veel meer.
Het hart van Paradise City klopt in het groene domein van Château Ribaucourt in Perk, nabij Brussel. In de schaduw van dit fraaie kasteel komt voor de eerste maal een electronisch muziekfestival volledig tot stand vanuit een groene insteek, in plaats van omgekeerd.
De milieubewustheid vertaalt zich in groene stroom, vegetarisch eten, ecologische toiletten, herbruikbare bekers, gefilterd kraantjeswater en een composthoek.

Ben je nieuwsgierig en wil je dit nieuwe festival ontdekken?

Beantwoord onderstaande vragen en maak kans op een duoticket voor Paradise City Festival! Je kan deelnemen tot en met maandag 29 juni, 16u. De winnaars worden via mail gecontacteerd. Hou je inbox in de gaten!
Fill out my online form.