Ontdek de magische wereld van Harry Potter™

Ontdek de magische wereld van Harry Potter™!

WedstrijdVisualBigger

Alohomora!

Je hebt het toegangspoorten voor deze betoverende expo geopend!

Van zodra je aankomt op Harry Potter™: The Exhibition word je ondergedompeld in de wereld van Harry Potter™. Na een gepaste verwelkoming zal de sorteerhoed een paar gelukkige fans indelen in hun Zweinstein huis. Welk huis wil jij vervoegen: het dappere Griffoendor, het slimme Ravenklauw, het hardwerkende Huffelpuf of toch liever het ambitieuze Zwadderich.

194569-Dormitory_Room-d6d7a5-large-1454260820

De expo bevat decors van de meest populaire locaties uit de films, zoals de leerlingenkamer en de slaapzaal van de Griffoendor toren, klaslokalen zoals Toverdranken en Kruidenkunde en het Verboden Bos. Alle ruimtes zijn gevuld met duizenden authentieke rekwisieten, kostuums en wezens die gebruikt werden in de iconische filmreeks.

Naast de prachtige decors en displays zijn er ook diverse interactieve elementen. In de Zwerkbal zone kunnen bezoekers een slurk gooien. In Kruidenkunde kunnen de aspirant tovenaars hun eigen Mandragora trekken en in Hagrids hut kunnen ze plaats nemen in zijn gigantische zetel.

194574-Quidditch Case-9ffc4b-large-1454260837

 

Accio tickets!?

Leuk geprobeerd ! Je kan wel kans maken op een van de 20 duoticket door deel te nemen aan onderstaande wedstrijd. De tickets zijn geldig voor de expo in Paleis 2 te Brussel en dit tot en met 06/11/16. Deelnemen kan tot en met 16/09/2016 12u00. De winnaars worden nadien persoonlijk gecontacteerd!

[soundcloud url=”https://soundcloud.com/tfrady/harry-potter-soundtrack-hedwigs-theme” params=”auto_play=true&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]
Fill out my online form.