Museum Night Fever 2016!

Visual-MNF16_landscape_150dpi_RGB

Op zaterdag 5 maart 2016 openen de Brusselse musea voor de 9de keer hun deuren voor Museum Night Fever, de jaarlijkse Brusselse museumnacht. Tussen 19u en 1u tonen niet minder dan 24 musea het allerbeste van zichzelf. Verwacht je aan een avond die helemaal buiten de museumkaders kleurt, met heel veel muziek, performances, dans, video, workshops, DJ’s … en een afterparty!
De grote instellingen zijn van de partij, zoals BOZAR, WIELS,  het Museum voor Natuurwetenschappen, het Legermuseum of het Belgisch Stripcentrum, maar ook musea die bij het brede publiek minder bekend zijn, zoals het art & marges museum (collectie outsiderkunst) of  het  intieme  Charlier Museum (met  een  eclectische collectie Belgische 19e eeuwse kunst) stellen hun deuren open. Maar er zijn ook een paar nieuwkomers waaronder Train World, het Belgisch Museum van de Vrijmetselarij & het Fin de Siècle Museum.
Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op hun website!

Did you catch the Museum Fever?

Metro geeft gratis duotickets voor Museum Night Fever weg! Ook jij kan bij de gelukkigen zijn. Vul snel onderstaand formulier in en waag je kans! Deelnemen kan tot 01/03/2016 – 16:00. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

 

Fill out my online form.