Monster Jam

MONSTER JAM WORDT NOG GROTER, GEKKER, LEUKER EN VETTER!

MJ_afficheOp zondag 28 juni veroveren de gigantische monstertrucks van MONSTER JAM het Koning Boudewijnstadion met het grootste Monster Jam evenement ooit geproduceerd in de Benelux.
Ronkende motoren, allesvernietigende trucks en duizelingwekkende stunts, dat is MONSTER JAM. De Monster Jam trucks en hun onbevreesde piloten vulden al drie keer moeiteloos het Antwerps Sportpaleis, en ook dit jaar houden ze halt in ons land.
Alleen… wordt het NOG GROTER, NOG LUIDER en NOG SPECTACULAIRDER. Welcome to “MONSTER JAM, AS BIG AS IT GETS !”
Afspraak met 15.000 pk!
De hoofdrol is weggelegd voor de Monster Jam Trucks. Tien mastodonten, elk 5 ton zwaar en goed voor 1500 pk, op wielen zo hoog als een volwassene, strijden met mekaar in het stadion. Als bezetenen zullen de monsterauto’s in de lucht vliegen en zich aan explosieve sprongen wagen. Publiekslievelingen Grave Digger®, Max-DSM and Mohawk Warrior® zijn trouwens zeker van de partij en we mogen ons verwachten aan enkele trucks die nooit eerder in Europa te zien waren zoals El DiabloSM, Scooby-Doo® of New Earth AuthoritySM. Bovenop al die actie zullen enkele van ’s werelds beste Freestyle motocrossers de zwaartekracht overwinnen met hun adembenemende sprongen.

Wil jij kans maken op tickets voor ‘Monster Jam – As Big as it Gets’? 

Beantwoord onderstaande vragen en laat je gegevens achter. Je kan deelnemen tot en met vrijdag 19 juni, 16u. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.
Fill out my online form.