Ish

Win een gesigneerd exemplaar van Als je iemand verliest die je niet kunt verliezen van Ish Ait Hamou!


Ish-Ait-Hamou-by-Selina-De-MaeyerIsh Ait Hamou
weet als geen ander hoe hij een verhaal in woorden en zinnen moet omzetten om zijn lezers te inspireren. Naar aanleiding van de nieuwe scholencampagne van Te Gek?! schreef hij een verbluffende novelle over twee mensen die door het lot met elkaar worden verbonden.
Nadat Vlaanderen en Nederland massaal verliefd werden op Djibril, het beklijvende hoofdpersonage uit de bestseller Cécile (2015), spreekt hij in door de monden van vluchteling Sulayman en dokter Sheila. Zijn twee hoofdpersonages ontmoeten elkaar toevallig op de trein, maar deze ogenschijnlijk onschuldige ontmoeting zal hun leven onherroepelijk veranderen.
Ish_boekcoverIsh Ait Hamou (1987), bij het grote publiek ook bekend als choreograaf en jurylid van So You Think You Can Dance, schrijft van jongs af verhalen. In 2014 debuteerde hij met Hard hart en in 2015 verscheen zijn bestseller Cécile, het verhaal over een jongetje van wie het leven door zijn nieuwsgierigheid een onverwachte wending neemt.

Wil je kans maken op een gesigneerd exemplaar van Als je iemand verliest die je niet kunt verliezen?

Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 16u op vrijdag 5/02/2016. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.
Fill out my online form.