iDUAL

idual_main_endbanner

Win een iDUAL verlichtingssysteem en creëer thuis de perfecte sfeer!

collage idual set v2

 

iDual en iWhites is een nieuw systeem van LED verlichting en geeft jou de volledige controle over de verlichting in jouw huis. Met iWhites lampen en afstandsbediening kun je de intensiteit, wittonen en sfeer dynamisch aanpassen met een druk op de knop. Met iDual hue lampen kun je ook nog extra kleuren instellen en gebruiken.
Lichttemperaturen
collage_idual
iDual is niet zomaar een leuk gadget. Licht in een ruimte heeft immers een grote invloed op je welzijn. Zo is helder licht dat je wakker en fris houdt erg nuttig wanneer je aan het werk bent. Zon- of daglicht heeft dan weer een invloed op je gezondheid, fitheid en je energieniveau gedurende de hele dag. iDual beschikt over maar liefst vier lichttemperaturen, gaande van het meest natuurlijke daglicht (3000K) tot werklicht (6500K) of een meer sfeervolle tint wit dat de vroegere gloeilamp benadert (2700K) of gezellig zacht kaarslicht (2200K).
Specifieke programma’s
Daarnaast biedt de lamp ook een aantal specifieke programma’s voor verschillende activiteiten zoals in de slaapkamer, waarbij het licht geleidelijk dimt en je zo rustig naar dromenland brengt, een nachtlampje, werklicht of licht ideaal om bij te ontspannen. Verder wordt het heel makkelijk om snel de gewenste sfeer te creëren via de kleurprogramma’s. Via de iconen op de afstandsbediening kan je direct een perfect uitgebalanceerde kleurscène oproepen of uw eigen kleur instellen en de kleurintensiteit bepalen.
Ultiem gebruiksgemak
Om iDual te gebruiken heb je helemaal geen interverbinding of ingewikkelde app nodig. De lampen werken met een handige universele afstandsbediening waarmee je het licht naar wens aanpast. De icoontjes op de afstandsbediening spreken voor zich en brengen je al snel in verleiding om er mee te gaan spelen.
LT0011181-Remote face-iDUal_1
Zin in een tropische zonsopgang? Eén druk op de knop en je geniet van een oranje gloed als op een ver eiland. Toch liever een boswandeling? Dankzij iDual waan je jezelf meteen in een frisse natuurlijke omgeving. Als de twaalf presets je nog niet helemaal kunnen bekoren, kan je zelf aan de slag met alle 768 beschikbare kleuren van het spectrum en de aanpasbare kleurintensiteit gaande van levendig tot pastel.
Te verkrijgen bij
 BRICO PLAN-IT  Logo_Brico_2009

 

Maak jij het graag gezellig thuis?
Waag dan hier je kans en win een iDual verlichtingssysteem!

Beantwoord onderstaande wedstrijdvragen. Je kan deelnemen tot en met maandag 9/11, 16u. De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd.
Fill out my online form.