Gotham – seizoen 1

Win het eerste seizoen van Gotham op dvd of blu-ray!

Gotham-seizoen1

Met z’n grommende stem, betonnen vuisten en arsenaal aan gadgets bezorgt Batman z’n vijanden steevast nachtmerries, maar er is natuurlijk een periode geweest dat ook Bruce Wayne letterlijk in z’n kinderschoenen stond.
Gotham begint bij het begin, en laat ons kennismaken met personages die The Dark Knight in z’n latere carrière het vuur aan de schenen zullen leggen. Zo passeren onder andere Catwoman, The Riddler en The Penguin de revue. Aan de andere kant van de wet volgen we detectives Bullock en Gordon, waarvan die laatste aan het prille begin staat van een rijk gevulde carrière.
In Gotham volgen we detective Gordon (Ben McKenzie) en zijn partner Harvey Bullock (Donal Logue) wanneer ze de moord op Thomas en Martha Wayne proberen op te lossen. Tijdens het onderzoek ontmoet Gordon de zoon van het echtpaar, Bruce Wayne, en moet hij de confrontatie aangaan met de imposante gangleider Fish Mooney (Jada Pinkett Smith). Gordon ontmoet ook andere figuren die later de meest beruchte en terugkerende schurken van DC Comics zullen worden, zoals de toekomstige Catwoman (Camren Bicondova) en The Penguin (Robin Lord Taylor).

Waag snel je kans en haal de dvd of blu-ray van Gotham (seizoen 1) in huis! 

Beantwoord onderstaande vragen en laat je gegevens achter. Je kan deelnemen tot en met woensdag 23 september, 23u. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

 

Fill out my online form.