Focus

Win de film Focus op dvd of blu-ray!

Je bent maar beter op je hoede wanneer je in de buurt van Nicky Spurgeon bent. Deze meesteroplichter, rol van Will Smith, probeert in elke situatie z’n cool te behouden, wat niet zo eenvoudig is wanneer hij plots geconfronteerd wordt met Jess, een groentje dat bij hem in de leer wil gaan. Margot Robbie, het nieuwste snoepje in Hollywood wiens passage in The Wolf of Wall Street bij de heren ongetwijfeld nog in het geheugen gegrift staat, brengt het hoofd van The Fresh Prince helemaal op hol, wat de nodige gevolgen voor z’n oplichtingspraktijken met zich meebrengt…
Focus is een sexy cocktail van spanning, actie en sensualiteit, perfect voor de zomer dus! De film is vanaf 19 augustus beschikbaar op Blu-ray™, DVD en Video on Demand.

“Het gaat om afleiden. Het gaat om focus. De hersenen zijn te langzaam om te multitasken. Maak daar gebruik van.” Aldus Nicky Spurgeon, een meester in misleiding. Hij krijgt een relatie met de nieuwbakken oplichtster Jess. Terwijl hij haar de fijne kneepjes van het vak leert, ziet hij in haar een risico en verbreekt de relatie. Drie jaar later duikt zijn voormalige vlam, nu een volleerde femme fatale, op in Buenos Aires, tijdens een lucratieve autorace. Nicky speelt een levensgevaarlijk spel, maar Jess gooit al zijn plannen in de war waardoor de doortrapte oplichter volledig van de wijs raakt.

Wil je kans maken op de dvd of blu-ray van Focus?

Beantwoord onderstaande vragen en laat je gegevens achter. Je kan deelnemen tot en met woensdag 2 september, 16u. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Focus_packshots dvd - blu ray

Fill out my online form.