Eros Ramazzotti

EROS-ramazzoti-fb-cover

Twee jaar na het succes van de “Noi Tour” komt Eros Ramazzotti terug naar België. Ditmaal voor 2 unieke concerten in het Paleis 12 te Brussel. Dit wordt opnieuw een niet te missen kans om de meest populaire Italiaanse artiest aan het werk te zien.
Deze Italiaanse artiest, die al op een zangcarrière van dertig jaar kan terugblikken, heeft steeds kunnen rekenen op zijn hele trouwe fans in België. Telkens heeft zijn optreden in ons land iets nieuws te bieden  waardoor de harten van de fans van het eerste uur nog sneller gaan slaan en tegelijkertijd maakt Eros ook grote fans bij zijn publiek die er voor de eerste keer bij is.
Wat opvalt is dat de eeuwige verleider van de Italiaanse popmuziek een duizelingwekkend aantal top hits heeft gemaakt. Terwijl de kleur van zijn haar een verhaal vertelt over de tijd die passeert, moeten we toegeven dat Eros nog steeds in topvorm is. Binnen enkele dagen staat er veel te gebeuren, de terugkeer van Eros op het podium is een niet te missen feit!

Win hier een duoticket voor zijn show op dinsdag 27 oktober!

Deelnemen doe je door onderstaande vragen te beantwoorden voor maandag 26 oktober, 12u. De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd via mail. Hou je inbox dus in de gaten!
Fill out my online form.