Couleur Café 2015

cc-2015-fb

Win tickets voor Couleur Café 2015!

Couleur Café, het eerste zomerfestival van Brussel komt dit jaar terug met grote namen. Het urban muziekfestival is bekend voor zijn grote variëteit aan muziekgenres, zoals hiphop, soul, world, ska, reggae, ragga, dub, dancehall, reggaeton maar ook blues, r&b, dubstep, funk, latin, salsa, rock, electro, enz… Drie dagen in Tour & Taxis om de zomer mooi te beginnen.
De 26ste editie van het festival van Couleur Café lijkt helemaal niet meer op de eerste. Wat 25 jaar geleden in de Hallen van Schaarbeek begon als een Afrikaans getint festival, is nu een event om niet te missen. Het festival verwelkomt 75.000 bezoekers en vindt plaats op de industriële site van Tour & Taxis.
Couleur Café is nu hét urban festival bij uitstek. De muziekstijl baseert zich nu op de black roots en reflecteert het Brusselse denken: een open geest en veel diversiteit. En omdat het in het hartje van Europa plaatsvindt, kan het ook vergeleken worden met “de Shengen van de culturele wereld”: de afschaffing van de grenzen voor het vrije verkeer van de muzikale invloeden.

Wil jij kans maken op tickets voor Couleur Café 2015’? 

Beantwoord onderstaande vragen en laat je gegevens achter. Je kan deelnemen tot en met maandag 22 juni, 16u. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.
Fill out my online form.