Brussels Summer Festival 2016

Win tickets voor Brussels Summer Festival!

BSF_banner

15de EDITIE VAN HET BRUSSELS SUMMER FESTIVAL VAN 05 TOT 14 AUGUSTUS 2016

Het BSF staat bekend om zijn eclectische karakter, zowel wat de programmering als de keuze van de locaties betreft. In 2016 viert dit festival zijn 15de verjaardag.
Op vrijdag 05 augustus wordt het startsein gegeven op het Albertinaplein (Kunstberg) voor 9 onvergetelijke avonden. Op zondag 14 augustus beleven we dan de apotheose op ons mooie Paleizenplein.
10 dagen lang bouwt het BSF de sfeer op …

PdP couché - E. Danhier

Het BSF is ronduit uniek in zijn genre en groeide uit tot het stedelijk muziekevenement bij uitstek van onze hoofdstad. In 2015 noteerden we maar liefst 120.000 festivalgangers van alle leeftijden!
Het Brussels Summer Festival biedt een gevarieerd programma met uiteenlopende stijlen: van rock over hiphop tot electro, pop, reggae en wereldmuziek. Daarnaast is er ‘FEEL THE CITY’, trouw aan hun culturele partners en inspelend op de vele geneugten die onze hoofdstad te bieden heeft: houders van een 10-DAY Pass kunnen ook nu weer van unieke voordelen genieten, zelfs nog meer dan de vorige jaren.
Het BSF is immers niet zomaar een festival: het is een unieke ervaring om voluit te beleven in het hart van de Europese hoofdstad!

Zie je een muzikaal tiendaagse in onze hoofdstad wel zitten?

Beantwoord onderstaande vragen en maak kans op een duoticket voor 10 dagen of een datum naar keuze! Deelnemen kan tot en met vrijdag 29/07, 16u. Na afloop van de wedstrijd worden de winnaars persoonlijk gecontacteerd.
Fill out my online form.