Maak kans op een Rodania-horloge of een Basic-Fit-abonnement!

Brussels Play for Peace_logos
Ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Sport voor Ontwikkeling en Vrede organiseert  Be Events “Brussels Play 4 Peace”. Wanneer sport wordt ingezet in het onderwijs voor ontwikkeling en vrede kan dit op lokaal, nationaal en internationaal niveau de samenwerking bevorderen en ook de solidariteit, tolerantie, begrip, sociale integratie en de gezondheid. De intrinsieke waarden van sport zoals de teamgeest, eerlijkheid, discipline, respect voor de tegenstander en de spelregels zijn overal ter wereld erkend en kunnen worden gebruikt ter bevordering van de solidariteit, sociale cohesie en vreedzame coëxistentie.
Sport is een instrument van vrede. Omdat sport mensen samenbrengt en apolitiek is, werd door middel van sport dikwijls de dialoog hersteld tijdens politieke, culturele of religieuze spanningen. Door sportevenementen, gaande van gewone wedstrijden tot grote competities, kunnen gemeenschappen, volkeren of hele naties zich met elkaar meten met inachtneming van de spelregels en met respect voor het individu.
Be Events geeft naar aanleiding van Brussels Play 4 Peace horloges van Rodania en Basic-Fit-abonnementen weg. Beantwoord onderstaande vragen en maak kans op een van deze fantastische prijzen! De wedstrijd loopt tot en met woensdag 1 april, 12u. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Fill out my online form.