BAZ-rectif

Win een VIP package voor Brazil aan Zee!

Op donderdag 26 juni om 22u spelen de Rode Duivels hun 3de wedstrijd op het WK tegen Zuid-Korea. Rond deze wedstrijd organiseert Golden Palace, samen met het Vastgoedservice-Golden Palace cycling team, een uniek evenement Brazil aan Zee op de Wellingtonrenbaan in Oostende.
En jij kan er ook bij zijn!
VIP PACKAGE BRAZIL AAN ZEE
VGS Cycling teamAls VIP krijg je de kans om voor de wedstrijd een fietstocht (16u-18u) te maken met alle renners van het team en om kennis te maken met de renners en Jan Ceulemans, ambassadeur van Golden Palace.
Formule 1: voor de echte wielerliefhebber. Fietstocht van 50-60 km aan gemiddelde van 28 km/uur, samen met alle renners van het team! Ook Jan Ceulemans, ambassadeur van Golden Palace, zal mee fietsen. Voor deze formule raden we aan een sportfiets mee te nemen.
Formule 2: fietstocht van ca. 25 km aan rustiger tempo met drankstop onderweg. Hiervoor wordt een gewone stadsfiets aangeraden. Voor deze formule volstaat een stadsfiets.
Achteraf kan je genieten van een heerlijke BBQ (16u-19u) in de VIP-ruimte van de Wellington – hippodroom en België – Zuid-Korea bekijken en beleven op een gigantische LED-wall van 84m²!
Dat alles volledig gratis dankzij Golden Palace!
goldenpalace_logo

Wil je kans maken op een duo VIP package voor Brazil aan Zee op 26 juni?

Beantwoord onderstaande vragen en laat je gegevens achter. De wedstrijd loopt af op 20/06/2014 om 12u. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.