Bose® SoundTouch®

101_ST10_black_sRGB

Win een Bose® SoundTouch® 10 wireless music system!

Er is een hele wereld aan muziek. En het SoundTouch® 10 wireless music system is de eenvoudigste manier om die muziek draadloos in je hele huis af te spelen. Het systeem maakt direct verbinding met je wifi-thuisnetwerk, zonder complexe apparatuur.
103_ST10_white_sRGBHet is zo klein dat je het op een willekeurige plek in huis kunt plaatsen en muziek met vol, rijk geluid kunt streamen. Het systeem is onderdeel van een serie draadloze producten. Begin met één en voeg er meer toe wanneer je wilt om muziek in elke ruimte van je huis te beluisteren.
Dankzij een gratis handige app kun je miljoenen nummers van muziekdiensten, internetradiozenders en je eigen muziekbibliotheek beluisteren. En alleen met SoundTouch® kun je die muziek meteen beluisteren, zonder telefoon of tablet. Druk gewoon op een van de zes presets op de luidspreker of afstandsbediening en je favoriete muziek wordt afgespeeld.
Verkrijgbaar in zwart of wit.

Wil jij een SoundTouch® 10 wireless music system in huis halen?

Beantwoord onderstaande vragen voor donderdag 17 december, 14u. De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd. Hou je inbox in de gaten!
Te winnen: 5x zwart – 5x wit
008_ST10_black_left_white_left_RGB

 

Fill out my online form.