753957_1906926_1688x3000

Win Boardwalk Empire – seizoen 4 op dvd of Blu-ray!

Boardwalk Empire, een grensverleggende serie van HBO, schildert een panoramisch portret van het bewogen leven van Enoch “Nucky” Thompson (Golden Globewinnaar Steve Buscemi), de ongekroonde, onbetwiste tsaar van Atlantic City ten tijde van de Drooglegging. Die maatregel van de overheid blijkt al snel een belangrijke katalysator in de opkomst van de georganiseerde misdaad in Amerika. 

Het vierde seizoen herneemt de verhaallijnen zowat acht maanden na het einde van seizoen 3, meer bepaald in februari 1924, het jaar waarin jazz “voor het eerst echt zijn stempel wist te drukken” en het uitgaansleven dvd blurayop en neer deinde als de alomtegenwoordige Charleston. 
Naast Florida en Chicago, speelt het gros van de afleveringen zich af in Atlantic City. Seizoen 4 pakt ook uit met spetterende muzikale hoogstandjes in de Onyx Club (geinspireerd door de Cotton Club), die uitgebaat wordt door Chalky White.

Wil je kans maken de dvd of Blu-ray van seizoen 4?
Beantwoord onderstaande vragen en laat je gegevens achter. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. De wedstrijd loopt af op woensdag 3 september om 12u.