Maak kans op een waardebon voor een verblijf in een vakantiehuis van Ardennes-Etape! 

Ardennes Etape_banner

Droom weg bij de gedachte van een weekendje weg in de Belgische Ardennen! Ardennes-Etape biedt je de keuze uit 1400 vakantiewoningen, van gezellige chalets tot luxe villa’s en zelfs authentieke kastelen.
Neem een kijkje op www.Ardennes-Etape.be, nu ook geoptimaliseerd voor smartphone en tablet, en kies jouw favoriete vakantiehuisje. Met Ardennes-Etape ontdek je het allerbeste van de Belgische Ardennen. Puur genieten!
Beantwoord de vraag en maak kans op een cadeaubon (t.w.v. € 200) voor een weekendje weg met Ardennes-Etape.be. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. De wedstrijd loopt tot en met woensdag 29 april, 12u.
 Voorwaarden:
– De algemene voorwaarden van Ardennes-Etape dienen gerespecteerd te worden. Ze kunnen hier nagelezen worden.
– Met de waardebon kan, binnen het bepaalde budget, eender welk huis gekozen worden. Overschrijding van het budget is mogelijk, maar is voor rekening van de vakantieganger.
– Indien de energiekosten en andere bijkomende kosten op basis van verbruik verrekend worden op het einde van het verblijf, dan zijn deze niet inbegrepen. Indien de kosten volgens een forfaitair bedrag worden aangerekend, dan zijn deze inbegrepen in de waardebon.
Fill out my online form.