Amaluna

AMALUNA 400_700

Win duotickets voor Amaluna op 8 oktober!

AMALUNA neemt haar publiek mee naar een mysterieus eiland, geregeerd door Godinnen en geleid door de cycli van de maan. Hun koningin, Prospera, leidt de ceremonie voor het volwassen worden van haar dochter door een plechtigheid die vrouwelijkheid, vernieuwing, wedergeboorte en evenwicht eert. Deze markeert de overdracht van deze inzichten en waarden van de ene generatie op de volgende.
In de nasleep van een storm die Prospera had veroorzaakt, landt er een groep van jongemannen op het eiland. Dit zet een episch, emotioneel liefdesverhaal tussen Prospera’s dochter en een moedige jonge bewonderaar in gang. Hun liefde zal echter op de proef worden gesteld. Het koppel komt voor verschillende zware beproevingen te staan en ze zullen ontmoedigende tegenslagen te verwerken krijgen voordat ze wederzijds vertrouwen en harmonie vinden.
Voor de eerste keer in de geschiedenis van Cirque du Soleil wordt er voor AMALUNA gewerkt met een cast van 70% vrouwen en een volledige vrouwelijke band.

Wil je kans maken op een duoticket* voor dit adembenemend spektakel?

Beantwoord onderstaande vragen en laat je gegevens achter. Je kan deelnemen tot en met vrijdag 2 oktober, 16u. De winnaars worden na afloop persoonlijk gecontacteerd.
*een duoticket voor de show op donderdag 8 oktober 2015

 

Fill out my online form.