Voorgeproefd – Wie Niet Horen Wil

Win het boek Wie Niet Horen Wil van Karen Sander!

9789022331651Een weggelopen tiener is vermoord. Doodgemarteld. Verminkt. In de mond van het slachtoffer zit een stukje krant, een cynische groet aan de onderzoekers: ‘Wie niet horen wil, moet voelen…’ Nog voordat het team de woorden kan ontcijferen, verdwijnt een jong meisje. Hoofdinspecteur Georg Stadler voelt aan alles dat het niet bij één moord zal blijven en krijgt opnieuw hulp van psychologe Liz Montario, die gespecialiseerd is in het analyseren van boodschappen van moordenaars. Maar Montario heeft het moeilijk. Ze moet haar aandacht over twee zaken verdelen. En haar vorige samenwerking met Stadler, de zaak van de Ripper-moorden waarin uiteindelijk haar broer de dader bleek, heeft diepe wonden geslagen. De ervaren speurder Stadler en de jonge profiler Montario, het blijft een duo van uitersten: van aantrekken en afstoten, van negeren en luisteren. Want wie niet horen wil…

 

Karen Sander is met ‘Wie niet horen wil…’ toe aan haar tweede thriller. De reeks rond Georg Stadler en Liz Montario is in Duitsland een doorslaand succes. Van Sanders debuut werden in Duitsland in vijf weken tijd 100.000 exemplaren verkocht. Vertalingen van haar boeken verschijnen in Frankrijk, Turkije, Groot-Brittannië, Nederland en België.

Wil je kans maken op het boek Wie Niet Horen Wil van Karen Sander?

Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 16u op vrijdag 07/08/2015. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.
Fill out my online form.