smartphoto

MENL_SmartPhoto_Header_Partnerpage_700x250_

Win een large fotoboek van smartphoto!

Goed nieuws! Dit jaar zullen jouw vakantiefoto’s niet in een duister mapje op je computer verdwijnen. Metro en smartphoto geven 50 large fotoboeken* weg die je volledig kan personaliseren en volstouwen met je favoriete plaatjes.

Hoe deelnemen?

Eenvoudig. Snuister even rond in je fotoarchief en kies jouw leukste zomerfoto uit! Laad je foto hieronder op en laat je gegevens achter. De wedstrijd loopt af op 29 juli 2016, 16u.
Collage_smartphoto2016v3
* Aanbod geldig met je persoonlijke actiecode t/m 30/09/2016 voor één bestelling van één fotoboek Large liggend met harde kaft en standaard aantal pagina’s (20) via www.smartphoto.be. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Opties en fotoboeken op fotopapier niet inbegrepen. Verzendkosten inbegrepen.

Geniet de hele zomer lang van een exclusieve korting op al jouw fotoproducten!

Kan je niet meer wachten om met je foto’s aan de slag te gaan? Metro en smartphoto geven je de hele zomer lang een exclusieve korting: -20% op alle producten!
Ga naar Smartphoto.be en gebruik de actiecode METROSUMMER.
* Aanbod geldig met actiecode METROSUMMER t/m 30/09/2016 op alle bestellingen via www.smartphoto.be. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Opties en verzendkosten niet inbegrepen.

 

Smartphoto_logo_small

 

Fill out my online form.