Zo kies jij de perfecte skintone panty

Zo kies jij de perfecte skintone panty

Of het nu gaat om je gelaat of je benen: je goed voelen start met de juiste basis. In het tussenseizoen zijn skintone panty's daarbij onmisbaar. Ze geven je benen elegantie, verbergen imperfecties en geven je huid een stralende teint.

De juiste skintone panty kiezen, is dan ook essentieel om schitterend voor de dag te komen. Elke huid is anders, elk paar benen verdient een persoonlijke keuze. Met deze handige gids, vind je jouw perfecte skintone panty in 1-2-3!

1.       Kies je afwerking

a.       Mat = het meest naturelle effect

b.      Semi-mat = ideaal om je huid te egaliseren

c.       Glanzend = zet je benen extra in de spotlights

2.       Kies je kleur, afhankelijk van je teint

a.       Skin

b.      Soft tan

c.       Sun

d.      Tan

e.      Doré

f.        Amber

g.       Caraïbe

h.      Castor

i.         Moka

3.       Kies je favoriete eigenschappen uit het nudepanty gamma van Insua

a.       Elisa 10 DEN: Elisa is een ultra-transparante panty met bronzend effect. Dankzij de bi-componente draad voelt Elisa heel licht aan en behoud je een fris gevoel. Maximaal comfort dankzij de platte naden en het katoenen kruisje.

b.      Sylvia 15 DEN: Sylvia is een uitzonderlijk zachte en duurzame panty die perfect aansluit rond de benen. Boven is Sylvia ladder-resistent! De Lycra © Fusion technologie vermijdt dat een gaatje een ladder wordt. Extra luxe: Sylvia bevat aloë vera om je huid te hydrateren.

c.       Caroline 15 DEN: Caroline is een basic glanzende panty, die bekend staat om haar fijnheid, elasticiteit en duurzaamheid. Ze sluit perfect aan rond je benen.

d.      Claudia 15 DEN: De Lycra © panty Claudia biedt maximaal comfort dankzij de platte naden en het katoenen kruisje. De vezels van de panty zijn duurzaam en fijn, waardoor ze mooi aansluiten om je benen.

Extra tip: combineer je nude-panty met dezelfde kleur pumps, en je benen worden optisch verlengd!

 

Ontdek hier ook onze andere accessoires in nude-tinten!