Win een skireis dankzij onze nieuwe Metro friend Biocure®

Win een skireis dankzij onze nieuwe Metro friend Biocure<sup>®</sup>

Met trots stellen we onze nieuwste Metro friend voor. Biocure® is een lijn van voedingssupplementen die boordevol vitamines, mineralen, aminozuren en andere essentiële aanvullende stoffen zitten. Voel je je futloos en heb je extra energie nodig? Ben je onrustig en wil je beter kunnen slapen? Of wil je je cholesterol beter beheersen? Of je bent zwanger en je wil jouw lichaam goed in de watten leggen?

Dan is Biocure® precies wat je nodig hebt. Biocure® beschikt over heel wat producten die zich toespitsen op een specifieke behoefte. Zo zijn er bestanddelen die je vermoeidheid te lijf gaan, maar die je evengoed   helpen te ontspannen. Het gamma van Biocure is niet enkel afgestemd op jouw behoeften, maar ook op jouw leeftijd.

Bovendien werken de voedingssupplementen van Biocure® volgens het Long Action Principe. De tabletten hebben een speciale, gepatenteerde structuur waardoor ze oplossen per laagje. Het eerste laagje lost snel op zodat de werking meteen optreedt. De volgende laagjes lossen geleidelijk op over een periode van acht uur. De bestanddelen komen zo stilletjes aan in het lichaam, zodat deze ook goed verdragen worden.

Daarnaast organiseert Biocure® op dit moment een wedstrijd waarmee je een skireis voor twee personen in de Franse Alpen kan winnen. Deelnemen is simpel. Al wat je moet doen is twee Biocure-producten kopen bij jouw apotheker en een foto of scan maken van het kassaticket. Die foto of scan moet je opsturen naar win@biocure.be, samen met het antwoord op de volgende twee vragen: “Hoeveel verschillende producten maken deel uit van het Biocure-gamma?” en “Hoeveel personen zullen deelgenomen hebben aan deze wedstrijd in de periode van 24/10/2014 tot 20/12/2014 om 23u59?” Deelnemen kan tot en met 20 december. Meer informatie over de wedstrijd kan je hier vinden. Veel succes!

De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van kinderen bewaren.