Vijf ultieme lastminutetips

Vijf ultieme lastminutetips

Je wil zo graag op reis, je vakantie start binnenkort, maar je hebt nog geen tijd gehad om iets te plannen ? Geen paniek, last minute reizen helpen je uit de nood. Om te voorkomen dat je een overhaaste of verkeerde beslissing maakt, helpen wij je graag verder met enkele tips. Volg ze op en je kunt niet meer overvallen worden door onaangename verrassingen. Daarna is het tijd om je valies te maken en te vertrekken op een zorgeloze vakantie !

 

Wacht niet met boeken!

Een lastminute mag je niet te letterlijk nemen. Wacht zeker niet tot de laatste minuut om je vakantie vast te leggen. Touroperators werken met vraag en aanbod en hoe minder aanbod, hoe minder kans om in een ultieme rusttoestand terecht te komen.

Indien je om één of andere reden toch niet tijdig kan boeken, dan zijn de “Stunten” van Neckermann een goed alternatief. Touroperator Neckermann publiceert elke week op vrijdag nieuwe stunten op zijn website. Elke stunt biedt je de mogelijkheid om kort na boeking te vertrekken. Bovendien zijn het reizen aan uitzonderlijk lage prijzen, want er geldt een minimumkorting van 30 procent. Dat is zeker de moeite waard.

Vergelijk de prijzen.

Alle touroperators schreeuwen het van de daken dat zij jou de laagste prijs voor jouw vakantie kunnen aanbieden. Het is echter Neckermann dat zich effectief ook houdt aan die belofte.

Mocht onze vriendin ‘Nancy van de laagste prijsgarantie' echter toch iets over het hoofd gezien hebben, dan betaalt Neckermann je niet alleen het verschil terug, maar krijg je ook nog een bon tot 100 euro voor je volgende vakantie.

Laat je helpen tijdens je zoektocht.

Niets zo vervelend als het doorzoeken van alle mogelijke websites. Prijzen die wijzigen, jouw droomvakantie die blijkbaar plots niet meer beschikbaar is,… Laat iemand anders dit werk voor jou doen. En het leukste van al is dat je daar niks voor hoeft te betalen. In een van de 92 Neckermann vakantiewinkels helpen ze je graag verder.

Check Facebook!

We checken met z'n allen alle dagen wat onze vrienden aan het uitspoken  zijn en hoeveel likes we hebben op onze laatst gedeelde foto. Maar eigenlijk kunnen we gerust een minuut van deze tijd spenderen aan een Facebookpagina die de beste promoties van de dag weergeeft. Check Neckermann.be op Facebook.

Wees flexibel in je gewenst aantal vakantiedagen.

Wist je dat het soms goedkoper is om langer op vakantie te gaan ? Door de hotelkortingen die de touroperators negotiëren is het in vele gevallen dus goedkoper om 9 dagen in plaats van een volle week op vakantie te gaan. Op neckermann.be kan je deze zoekopdracht gemakkelijk starten door het aantal gewenste vakantiedagen zelf aan te passen.

 

Zin om te vertrekken? Bezoek snel eens de site van Neckermann: www.neckermann.be !