STOP skin pollution!

STOP skin pollution!

Het is wetenschappelijk bewezen dat schadelijke invloeden van buitenaf een nadelige impact hebben op onze huid en dat ze het huidverouderingsproces versnellen! Dermatologen bevestigen dat 80% van onze huidveroudering veroorzaakt wordt door versnellers van huidveroudering, zoals vervuiling en blootstelling aan de zon. Leeftijd en genen zijn slechts voor 20 % bepalend voor huidveroudering.

Die schadelijke versnellers maken meer stoffen aan die de huid van binnenuit aanvallen. Daardoor wordt de huidveroudering intenser en de natuurlijke, biologische beschermings- en herstelmechanismen raken ontregeld.

Het is dus noodzakelijk om de huid dagelijks te ontgiften, zodat ze een pantser creëert om de schadelijke stoffen van buitenaf tegen te gaan. Tegelijkertijd moet de huid wel blijven ademen.

Aphloia

De onderzoekers van Yves Rocher hebben lang gezocht naar een natuurlijk middel met beschermende en genezende eigenschappen, en uiteindelijk vonden ze het in Madagaskar. De plant Aphloia kan haar schors zelf helemaal vernieuwen en heeft in haar bladeren een natuurlijke molecule die haar beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De Elixir Jeunesse-lijn, met een serum, dagcrème, sleeping care, micellaire reinigingsgel en reviver oogroller, bevat het extract van de Aphloia-plant waardoor iedere vrouw zich voortaan kan bevrijden van de dagelijkse giftige invloeden.