Stille plekken voor stoute seks

Stille plekken voor stoute seks

Vrijen op openbare plaatsen lijkt simpel, maar is het niet. Vaak hangen er camera's voor de veiligheid, zoals in tankstations. Of kan het minste geluid jullie verraden, zoals in een bibliotheek. Waar dan wel nog terecht kan voor stoute seks? Probeer een van deze drie stille maar wel nog steeds openbare plekken.

  1. In de auto

Op het web vind je gemakkelijk een paar standjes om uit te proberen in een wagen . Let op, het wordt snel heet in een auto (niet alleen figuurlijk) dus zorg ervoor dat je niet van je stokje draait. Is de wagen niet van jou? Laat dan geen bewijsmateriaal achter op de ramen dat zichtbaar wordt de volgende keer dat de ramen vanbinnen aandampen. Parkeer ook zeker je wagen voor je van bil gaat. Je wil de zevende hemel zien, maar niet door eerst te sterven in een gruwelijk verkeersongeval.

  1. In het kleedhokje

In het zwembad staan er kleedhokjes en daar loopt maar zelden iemand rond die je komt lastigvallen. Het zijn ook meestal ‘echte' deuren in plaats van gordijnen zoals in een winkel. Als je buiten de spitsuren gaat (woensdagnamiddag en zaterdag) dan kan het er best rustig zijn, maar toch nog ‘publiek' genoeg om spannend te zijn. Let op: een gil kan er flink nagalmen!

  1. Achter de kerk

Niemand gaat voor de lol rondjes lopen om een kerk. Sluip dus naar achteren voor een ongestoord potje in de buitenlucht. Vermijd zeker de uren dat er een mis wordt gehouden, tenzij je graag door de kerkgangers in je ontucht wil worden betrapt.

Bij deze drie tips moet je je er wel goed van bewust zijn dat ‘openbare schennis van goede zeden' een strafbaar feit is. Daar wordt al helemaal niet mee gelachen als er kinderen in de buurt zijn. Voor je dus in het zwembad van bil gaat, luister je best eerst of er kinderen in het hokje naast dat van jou zitten. Als je een potje gaat vrijen op de parking, parkeer dan niet vlak voor de speeltuin.

Let ook op voor een camera, want een filmpje kan in een paar seconden op het internet belanden. Je stoute seks op een stille plek wordt dan al heel snel een wereldwijde ‘fail' die met een beetje slecht geluk ook in de mailbox van je baas belandt. Wil je nog meer ideeën voor opwindende seks, geslaagde afspraakjes of online daten? Meer advies vind je op www.rendezvous.be