Skaterboys en girls, verenig jullie voor de Red Bull Skate Arcade!

Skaterboys en girls, verenig jullie voor de Red Bull Skate Arcade!

Red Bull Skate Arcade is een spannend skate evenement dat bestaat uit twee delen. Het eerste deel verloopt online: elke deelnemer moet de  tricks, die onze Belgische topskater Axel Cruysberghs in de filmpkes toont, zelf uitvoeren en daarvan filmpjes uploaden. In het totaal zijn er 6 levels. Opgelet: Enkel de gevraagde trick mag te zien zijn in je upload, dus niet voorafgegaan of beëindigd door een andere. Filmpjes uploaden kan tem 2 juli 2014. Hieruit wordt een Belgische winnaar gekozen, de inzendingen worden beoordeeld door een bekwame jury.

Die maakt op 2 juli 2014 de Belgische winnaar bekend die doorgaat naar het tweede onderdeel van de contest: deelname aan de wereldfinale in Barcelona op 13 september 2014. De winnaar mag dus op kosten van Red Bull naar Barcelona om België te vertegenwoordigen. De winnaar van de wereldfinale krijgt een geheel verzorgde reis naar Californië. Deelnemen kan vanaf 16 jaar.

Aan de inschrijvingen te zien lijken vooral de jongens enthousiast, meisjes zijn uiteraard ook welkom. Waag jullie kans!

Schrijf je nu in op de website.