Skate, film, upload en win. Red Bull Skate Arcade 2015 staat voor de deur!

Skate, film, upload en win. Red Bull Skate Arcade 2015 staat voor de deur!

Red Bull Skate Arcade is een skatewedstrijd, maar dan online en echt als een game! Skaten, filmen, uploaden en winnen. Elke week opent er een nieuw level op de website. Deelnemers aan de wedstrijd voeren de trick uit, filmen deze, en zenden het filmpje in. Een jury beslist dan of het filmpje geldig is en zal de skater een score toekennen. En zo kan je telkens doorgaan naar een volgend level! De 16 beste skaters gaan door naar de wereldfinale in Lissabon. De wedstrijd duurt tot en met 30 juli!

Al wie 15 jaar of ouder is, kan zich inschrijven. De deelnemers worden op drie grote vlakken gequoteerd: uitvoering, originaliteit en stijl. Ook kunnen ze extra punten verdienen door hun sociale netwerk aan te spreken. Wie met zijn of haar filmpje 100 likes of 1.000 views ontvangt, krijgt extra punten. Hetzelfde geldt voor diegenen die tot de 20 eerste uploaders behoren.

De spannende strijd brengt de online wereld samen met de realiteit, want de personen uit de 16 best scorende filmpjes worden uiteindelijk op een vliegtuig gezet richting de wereldfinale in Lissabon die op 19 september zal plaatsvinden.

Wie zijn kans wil wagen, schrijft zich best snel in. Dat kan via deze site.