Schrijf je nu al in voor de tweede versie van Wings for Life World Run

Schrijf je nu al in voor de tweede versie van Wings for Life World Run

De Wings for Life World Run is een uniek en wereldwijd loopevenement waarvan de opbrengst naar Wings for Life gaat. Wings for life is een organisatie die zoekt naar een oplossing voor dwarslaesie, een rugletsel dat verlamming veroorzaakt. Vorig jaar nam dit evenement in België plaats in Ieper, waar zo'n 3.000 lopers de longen uit hun lijf liepen voor het goede doel. Op 3 mei 2015 keert de Wings for Life World Run terug naar Ieper.

Uniek aan de Wings for Life World Run is dat lopers op zo'n veertig plekken in de wereld allemaal op exact hetzelfde moment beginnen met lopen. Het parcours van deze wedstrijd ligt vast, maar de finishlijn niet. Na een halfuur vertrekt een finishwagen, die steeds sneller gaat rijden. Het is de bedoeling dat een deelnemer zo lang mogelijk blijft lopen, totdat de wagen hem of haar inhaalt.

De man en vrouw die wereldwijd de langste afstand hebben afgelegd voordat de wagen hen voorbijsteekt krijgen de titel van wereldkampioen van de Wings for Life World Run. Zij worden beloond  met een wereldreis. Lokaal krijgen de man en vrouw die de langste afstand hebben afgelegd ook een prijs. Vorig jaar in België was die eer weggelegd voor Nele Louwagie (34,68 kilometer) en Wouter Decock (65,11 kilometer). Zij wonnen een reis naar een locatie naar keuze voor de volgende editie van de Wings for Life World Run.

Aarzel dus niet en loop voor diegenen die dat niet kunnen ! Schrijf je nu hier in en geniet van enkele extra voordelen. Wie nieuwsgierig is hoe het er vorig jaar aan toe ging, kan het onderstaande filmpje bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=p51z5XeX2Ac