Samsung Gear Fit2 en Gear IconX maken sporten nóg leuker!

Samsung Gear Fit2 en Gear IconX maken sporten nóg leuker!

“Een gezonde levensstijl is een belangrijke voorwaarde voor een leuk leven. Onze wearables verbeteren work-outs en maken sporten leuk”, aldus Dieter Reyntjens, Marketing Manager Mobile van Samsung België. “Met de Gear Fit2 en Gear IconX kun je meer uit je work-outs halen en je persoonlijke prestaties en records bijhouden.”

Gear Fit2

De Gear Fit2 is een sportieve uitvoering van de smartwatch van Samsung. Met een ingebouwde gps-tracker en een hartslagmeter kan die jouw sportprestaties optimaal bijhouden en analyseren, maar daar houdt het niet op. Het slimme polshorloge kan ook berichten en notificaties van je smartphone weergeven op het gebogen amoledscherm. Zo kan je meteen op de allerbelangrijkste meldingen reageren, zonder dat je daarvoor je sportactiviteit moet onderbreken.

Bovendien hoef je dankzij Auto Tracking de Gear Fit2 niet eens handmatig in te stellen. Of je nu loopt, wandelt, fietst of roeit, je smartwatch weet wat je doet en houdt alles haarfijn in de gaten.

Gear IconX

Net als de Gear Fit2 spitst de IconX zich op sportprestaties en gezondheid, maar dan vanuit je oren. Deze oortjes houden je afstand, snelheid, duur, hartslag en calorieverbranding bij en synchroniseren snel en eenvoudig met de S-Health app. Met ruimte voor 1.000 liedjes is er sowieso plaats genoeg voor al je motiverende nummers, terwijl de Voice Guide je gesproken feedback geeft tijdens het sporten. Bovendien kan je met vinger over de oortjes swipen om naar het volgende nummer te navigeren.

De lichte oortjes komen met dopjes in verschillende formaten en oorclips zodat de IconX steeds comfortabel en stabiel in jouw oren past.

De Samsung Gear Fit2 is vanaf 10 juni 2016 verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 199. De Samsung Gear IconX is vanaf het derde kwartaal beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 229.