Opvallende transformaties van topacteurs en actrices

Opvallende transformaties van topacteurs en actrices

Matthew McConaughey onderging samen met 30 Seconds To Mars frontman Jared Leto een enorme transformatie voor de film ‘Dallas Buyers Club'. McConaughey kruipt in de huid van een HIV-patiënt die medicijnen voor andere HIV-patiënten wil voorzien. Hij verloor 25 kilo. Jared Leto speelt een transseksueel die ook seropositief is en viel bijna 18 kilo af voor de rol.

Matthew McConaughey

Jared Leto

 

Christian Bale – Batman Begins

Christian Bale werkte slechts enkele maanden aan zijn Batman body. Hij at heel veel koolhydraten en trainde drie uur aan een stuk. Bale is vegetariër en kwam aan zijn eiwitten door het drinken van proteïne shakes en eten van eieren. Resultaat: 27 kilo extra spiermassa. Tijdens de opnames kwam Bale nog eens 10 kilo bij.

Christian Bale

 

Mikey Rourke – The Wrestler

Randy “The Ram” Robinson werd gespeeld door Mickey Rourke. Rourke moest twee uur per dag gewichten heffen en worstelen met zijn trainer, en dat zes maanden lang. Rourke was toen 56 en kwam 18 kilo spiermassa bij.

Mickey Rourke

 

Rooney Mara – The Girl With The Dragon Tattoo

Voor de film ‘The Girl With The Dragon Tattoo' moest Rooney Mara haar haar kort knippen. Ze moest ook piercings laten zetten in haar wenkbrauw, oor en tepels. Ze kreeg ook enkele maanden tijd om te leren motorrijden.

Charlize Theron - Monster

In ‘Monster' wacht Aileen 13 jaar in haar cel op de doodstraf en schrijft ze honderden brieven naar haar vriendinnen. Charlize Theron kwam 13 kilo bij voor de rol en won in 2004 een Academy Award voor de hoofdrol. Deze rol was uitzonderlijk voor Theron want ze speelt vaak de glamoureuze babe.

Charlize Theron

 

Matthias Schoenaerts –Rundskop

We mogen hem gerust ‘onze' Matthias noemen. Matthias Schoenaerts schitterde in Rundskop. Hij werkte twee jaar aan zijn lichaam en kwam 27 kilo bij. “De powertraining was zwaar maar het dieet was nog zwaarder. Ik moest 6000 calorieën per dag binnen krijgen. Na een tijd mixte ik al mijn eten in een blender omdat ik het zo beu was.” Aldus Schoenaerts in een interview met Story.

 

Matthias Schoenaerts