Nog maar 5 dagen om mee te genieten van de 1+1 gratis actie bij Farmaline!

Nog maar 5 dagen om mee te genieten van de 1+1 gratis actie bij Farmaline!

Dit jaar staat november in het teken van onze 1+1 GRATIS actie bij Farmaline en dit op een grote selectie producten. Sinds de start van onze actie zijn er nog talloze producten bijgekomen.

Last van een typische najaarsverkoudheid? Profiteer dan nu van 1+1 gratis op de Physiomer Soft Spray en de Phytosun Neusspray Decongestivum. Ook de keelspray, Ademhaling Spray en de Arnica gel crème van Phytosun die bijdragen tot het verlichten van de symptomen van een verkoudheid zijn nu 1+1 GRATIS. 

Omdat vitamine C essentieel is tijdens deze tijd van het jaar, kan je in november Vitafytea Acerola Vitamine C 500 voor een ondersteuning van je immuunsysteem aan 1+1 GRATIS bestellen.

Zit je in een winterdipje? Probeer dan nu ZafranForte of Zafranpure, een voedingssupplement met saffraan dat bijdraagt aan het stemmingsevenwicht en een gezonde gemoedstoestand. Doeltreffend tegen die typische depressieve stemmingen. Zafranpure Calm & Sleep zorgt dan weer voor ontspanning en minder slapeloosheid tijdens de donkere wintermaanden. Ontdek nu het hele gamma aan 1+1 GRATIS tot eind november.

Ook hebben we aan de allerkleinsten gedacht tijdens deze actie. Zo geniet je niet alleen van 1+1 GRATIS op tal van Galenco producten zoals de baby gezichtscrème, lichaamsmelk en zachte reinigingsdoekjes, maar ook Davitamon junior gummies en siroop

Onze actie loopt nog tot 30 november. Bezoek dus zeker onze website en neem een kijkje naar al onze 1+1 gratis aanbiedingen. Maar haast je, want op is op!

Ontdek al onze 1+1 gratis aanbiedingen op farmaline.be.