Laat het toch vriezen met kerst

Laat het toch vriezen met kerst

Keep it cool

De Side-by-Side koelkast van Bosch is ruim genoeg voor al je kerstperikelen. Van hapjes tot dessert, alles past erin. Maak je een gezond kerstdiner met veel groenten, dan blijven die langer vers met het VitaFresh-systeem. Groenten en fruit hebben een aparte lade waarvan je de luchtvochtigheid kan verhogen met de handige sensorvelden. Eén druk op de knop volstaat!

Dorst gekregen van al dat koken? Deze Amerikaanse koelkast bied je met zijn waterdispenser snel een verfrissend drankje aan. Nu er buiten geen ijs te vinden is, werk je met de ijsdispenser jouw feestelijke drankjes en cocktails af.

Haal de vorst in huis

Om kroketten en - niet te vergeten - de kerststronk te bewaren, kom je niet toe met één diepvriesvak. De ruime diepvriezersvan Bosch houden bij deze warme temperaturen jouw kerstdiner ijskoud. Ze zijn bovendien erg energiezuinig. In een maand vol kerstverlichting spaar je zo toch het milieu.

 

Klinken op de feestdagen!

Met de feestdagen wordt al eens een flesje wijn ontkurkt. Of twee. Of drie. Je bent dus maar beter voorbereid. Sla je voorraad wijn op in de wijnkoeler van Bosch. Er is plaats voor wel 194 flessen.

Verschillende wijnen vragen om verschillende temperaturen, en daarom kan je twee zones afzonderlijk instellen: van 5 tot 22° Celsius. Dankzij de glazen deur kan je je collectie steeds bewonderen, terwijl de uv-bescherming de kwaliteit van alle wijnen vrijwaart. Laat het smaken!