Kerstkaartjes versturen in 4 stappen

Kerstkaartjes versturen in 4 stappen

Neem je agenda erbij en noteer dit stappenplan!

 Stap 1: kerstfotoshoot!

Wanneer? De eerste week van december

Kerstkaartjes met foto's van het hele gezin zijn de leukste! Waarom plan je dus geen fotoshoot om al in de kerststemming te komen? Wacht hier niet te lang mee zodat je genoeg tijd hebt om de mooiste/grappigste/schattigste/(vul verder aan) foto te kiezen. Het ideale moment is wanneer je je kerstboom begin december plaatst. Zo heb je meteen een ‘kerstig' decor.

Stap 2: verzamel alle adressen

Wanneer? De eerste week van december

Deze stap bereid je eigenlijk best doorheen het jaar voor: telkens wanneer je een uitnodiging of kaartje ontvangt, noteer je het adres in een digitaal bestand of bewaar je alle enveloppen in een aparte schuif. Verzamel alles begin december en je hebt meteen alle adressen om je kerstwensen naartoe te sturen! Geen zin om alle adressen uit te schrijven? Bij Smartphoto kan je adresstickers met zowel ontvanger als afzender bestellen!

Stap 3: maak je eigen toffe kaart!

Wanneer? De tweede week van december

Je hebt je foto's en adressen inmiddels klaar. Nu hoef je enkel nog een originele kerstwens te bedenken en een kaartje te ontwerpen. Neem een kijkje tussen het aanbod van Smartphoto en kies voor een bestaand design of ontwerp je kaartje helemaal zelf!

Stap 4: Versturen met liefde

Wanneer? De derde week van december

Zijn je kaartjes klaar? Versturen maar! Voorzie één avond met het gezin om alle kaartjes in de enveloppen te steken en zet een streepje kerstmuziek op om het gezellig te maken!

De leukste kerstideeën vind je op smartphoto.be!