#ILoveMyPlanet , do you?

#ILoveMyPlanet , do you?

Volgens Yves Rocher is het nog niet te laat om onze planeet te redden. Met de nieuwe geconcentreerde douchegel hoef je je niet meer schuldig te voelen wanneer je onder de douche staat. Die verspilt immers 50 % minder plastic!

Geconcentreerde douchegel Olive & Petitgrain - €3,95

Met het flesje van 100 ml kan je maar liefst 40 douches nemen. Dat is even veel als met een andere douchegel van 400 ml. Hoe kan dat? Dankzij de geconcentreerde* formule heb je maar één druppel nodig om je helemaal te wassen. Het klepdopje helpt je met de juiste dosering, zodat je in al je enthousiasme niet onnodig veel douchegel uit het flesje perst.

1 flesje = 1 boom

Maar dat is niet alles. De flacon bestaat uit recyclebaar materiaal en de douchegel zelf is gemakkelijk biologisch afbreekbaar. Voor elke geconcentreerde douchegel die je koopt, plant Yves Rocher bovendien een boom. Ideaal als je je steentje wil bijdragen aan een zuivere lucht en een mooiere wereld, maar geen kaas hebt gegeten van tuinieren.

Geconcentreerde douchegel Mango & Koriander - €3,95

De douchegel draagt uiteraard ook zorg voor jouw huid. De frisse douchegel bestaat voor meer dan 97 % uit natuurlijke bestanddelen, is pH-neutraal en bevat geen conserveringsmiddelen. Met de drie zomerse geuren waan je je in een jungle of in een Toscaanse boomgaard. Kies tussen: Mango & Koriander, Olijf & Petitgrain en Bourbonvanille.

*Gepatenteerd in Frankrijk