Ideetjes voor verrassende muurdecoratie

Ideetjes voor verrassende muurdecoratie

Nu Koning Winter weer heerst, is het beste plekje om te vertoeven natuurlijk je warme en knusse woning. Al durft die ene kale of saaie muur er al eens uitsteken wanneer je veel tijd binnenshuis doorbrengt. Geen paniek, samen met smartphoto gaan we op zoek naar originele ideeën om je muren te personaliseren!

Van klein...

Foto's geven een persoonlijke touch aan je interieur, maar als extra toets kan je variëren met de presentatie. Als je bijvoorbeeld tal van kleine fotokaders hebt, kan je die samenbrengen in allerlei vormen. Een andere ideetje is alles aan een draad met knijpers of aan kleerhangers te hangen. Zo krijgen niet enkel je fotoprints, maar ook je vierkante kiekjes van Instagram een gepast plekje.

...naar groot

Gaat je voorkeur eerder uit naar grotere beelden? Die tonen natuurlijk de details, maar kunnen een ruimte overheersen. Een manier om zo'n groot beeld luchtiger te maken is het te splitsen over twee of meerdere verschillende doeken. Neem bijvoorbeeld een foto van jou en je partner en splits die in twee. De foto springt in het oog, maar domineert niet en geeft een uniek effect.

En alles ertussen

Natuurlijk kan je ook variëren met de grootte. Beeld je een vierkant of rechthoek in en vul die op met allerlei fotocanvassen van verschillende formaten, maar met hetzelfde thema. Vooral vakantie- of familiefoto's lenen zich voor een leuke collage.

Materiaalonderzoek

Naast de vorm kan je ook het materiaal van jouw gepersonaliseerde wanddecoratie afwisselen. Wil je bijvooreeld een vintage sfeertje creëren? Dan kies je best voor forex, een sobere en elegante kunststofplaat die sepia foto's tot hun recht laat komen. Wie modern verkiest, moet voor een aluminium metaalplaat gaan. Dat geeft foto's een ultrarealistische toets en past perfect in een hedendaags interieur.

Zoals je merkt kan je met heel wat ideeën voor gepersonaliseerde wanddecoratie terecht bij smartphoto. Bovendien geniet je nu van 25 procent korting op alle producten van smartphoto als je de code METROXMAS ingeeft bij je bestelling én is de verzending gratis vanaf 20 euro!