Hoe vrouwen mannen testen

Hoe vrouwen mannen testen

  1. Zij verzet de afspraak naar later

Heeft ze een goede reden? (Voorbeeld: ik zit met mijn moeder op de Spoed omdat ze net een beroerte heeft gehad.) Dan is ze je niet aan het testen. Het is gewoon een vervelende samenloop van omstandigheden maak je geen zorgen en plan gewoon een volgende date als die lastige situatie is opgelost! Heeft ze geen goede reden? Dan heeft ze gewoon niet echt interesse in jou. Want als ze je echt wil zien, zal ze zo lang niet willen wachten!

  1. Zij laat jou altijd alles betalen

Is zij een arm studentje en zit jij er warmpjes bij? Ofwel stop je met mopperen, ofwel zoek je dates die niks kosten, ofwel zoek je iemand met een eigen inkomen. Is zij een vrouw die wel al zelf de kost verdient? Dan is ze je niet aan het testen, ze is je aan het uitmelken! Wijs haar erop en als ze weigert om bij te leggen, is het tijd om afscheid te nemen…

  1. Zij geeft je kritiek in het openbaar

Dat is geen test. Ofwel voelt ze zich niet goed en moet je dringend ergens rustig gaan zitten en uitzoeken wat er scheelt, ofwel ben jij gewoon zelf erg vervelend aan het het doen. Het is geen test, het is een signaal dat er iets scheelt met haar, of met jou. Als het je stoort, ga dan even rustig zitten en praat erover!

  1. Zij is agressief

Dat is geen test. Het is geweld, een duidelijke vorm van misbruik. Dat moet je niet tolereren, daar moet je meteen een einde aan maken! Maak jezelf niets wijs, dit wordt niet beter. Zij heeft hulp nodig. Dringend.

  1. Zij flirt met andere mannen

Dat is wél een test. Een hele simpele: geef je om haar of niet? Ze is duidelijk onzeker en wil van jou horen dat je haar helemaal voor jou alleen wil. En als het even kan, met een beetje drama zodat jullie daarna heerlijke makeupseks kunnen hebben.

Je ziet het: in de meeste gevallen is een vrouw je niet aan het testen. Ofwel maakte ze misbruik van je, ofwel stuurt ze je een signaal dat er iets scheelt. Vermijd het om theorieën te gaan toepassen over ‘hoe je moet reageren als een vrouw je test'. Met humor (of in ergere gevallen met dominantie) los je maar zelden dit soort problemen op. Wil je nog meer tips over daten? Meer advies vind je op www.rendezvous.be