Hoe maak ik een man trouw?

Hoe maak ik een man trouw?

Het wordt weleens gezegd dat mannen moeilijk trouw kunnen blijven. Ze willen graag regelmatig iets nieuws op hun bord (lees: bed) en durven daarbij wel eens een scheve schaats te rijden. Ben jij al vaker bedrogen door een man? Met deze tips maak je hem trouw!

1. Vernieuw en verras

Een van de redenen waarom mannen vreemdgaan, is omdat ze op zoek zijn naar iets nieuws. Elke dag dezelfde routine, elke keer hetzelfde seksstandje… Nogal wiedes dat ze eens iets anders willen! Verras je man daarom eens met een nieuw standje. Stel een nieuwe plek voor om van bil te gaan (link stille plekken voor stoute seks). Of prikkel zijn verbeelding met een stout setje lingerie.

 2. Laat de teugels los

Wil jij altijd en op elk moment van de dag weten waar je man is, met wie hij rondhangt en wat hij allemaal doet? Dan is het net of hij in een gouden kooi zit. Logisch dat hij er een keer uit wil, toch? Als je niet wil dat je man vreemdgaat, geef hem dan niet het gevoel dat hij vastzit en gaat stikken. Geef hem de vrijheid om zijn eigen leven te leiden en focus op dat van jou. Want als jouw dagen draaien rond het controleren van je man, ben je dringend aan een eigen leven toe!

3. Have a little faith

Vertrouw erop dat jij het verdient om geliefd te zijn en ga er niet altijd meteen van uit dat je bedrogen wordt. Blijf van zijn gsm af en controleer zijn Facebookprofiel niet. Zit niet stiekem te snollen in zijn mailbox. Maak geen drama als hij eens een keertje moet overwerken of wat later thuis is. Geloof erin dat jij een goede man hebt gevonden die jou oprecht graag ziet en jou geen pijn wil doen. Zo geef je hem de kans die man te zijn die jou ook echt waard is.

Het moet natuurlijk ook nog gezegd dat mannen misschien wel bekend staan om hun escapades, maar vrouwen moeten eigenlijk niet voor hen onderdoen. Of je nu man of vrouw bent, als je denkt dat je partner je bedriegt, is het beste nog steeds een goed gesprek! Wil je nog meer tips over relaties en daten? Meer advies vind je op www.rendez-vous.be