Hashtag #nofilter bij je vakantiefoto's, dankzij Clinique

Hashtag #nofilter bij je vakantiefoto's, dankzij Clinique

Een cocktail op een terrasje, een barbecue of verlegen vakantiefoto's (nu al!)… Het valt op: het selfieseizoen is begonnen! Wedden dat er eentje jaloers gaat zijn op jouw hashtag #nofilter? Met dank aan de producten van Clinique, nieuw bij Farmaline.   

De basisvoorwaarde voor de beste selfies is ongetwijfeld het gebruik van kwaliteitsproducten voor een stralende huid. Daarom stellen we je graag voor aan deze onmisbare partners voor een buitengewone huid.

Mijn #nofilter huid in 1, 2, 3:

De Anti-Blemish Solutions Formule S.O.S. verwijdert snel onzuiverheden in drie simpele stappen, ‘s morgens en ‘s avonds.

Stap 1: Reinigen met Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam Formule S.O.S.  

Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam Formule S.O.S. werkt meteen om onzuiverheden te bestrijden en te voorkomen.

  • Elimineert onzuiverheden en overtollig talg
  • Ontstopt de poriën
  • Kalmeert en vermindert roodheid

Stap 2: Exfoliëren met Clinique Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion Formule S.O.S.

Clinique Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion Formule S.O.S. exfolieert de huid voorzichtig en vermindert het teveel aan talg, dat verantwoordelijk is voor uitslag. Het ontstopt de poriën en absorbeert talg voor een mat effect. Deze zachte, niet-agressieve Clarifying Lotion verzacht irritatie en roodheid, zonder de huid uit te drogen.

Stap 3: Behandelen met Clinique Anti-Blemish Solutions All-over Clearing Treatment

Deze anti-acnecrème met een lichte textuur helpt bestaande acne te verwijderen en toekomstige onzuiverheden te voorkomen. De niet-vette formule van deze hydraterende behandeling zuivert de huid op milde wijze, om uitdroging en het optreden van onvolkomenheden tegen te gaan.

Pep-Start, voor een vliegende start

Je kent jezelf en je denkt dat een regelmatige beautyroutine niks voor jou is? Dan is het hoog tijd om het gamma van Pep-Start te ontdekken!

Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer SPF20

Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer SPF20 is een vochtinbrengende crème met lichte textuur die de huid voorbereidt op make-up, imperfecties verdoezelt en overtollige talg reguleert. Voor een vochtboost met matte finish.

Clinique Pep Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser

De Pep Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser is een gelcleanser die je huid direct verfrist. Hij reinigt en exfolieert de huid efficiënt en in alle zachtheid, in één enkele beweging.

Clinique Pep-Start Eye Cream

Een lichte crème die de huid rond vermoeide ogen direct en op de lange duur verfrist, verheldert en egaliseert. Om te blijven genieten van elk moment. Of het nu 9u of 23u is, je blik is altijd fris en wakker!

De finishing touch: Chubby Stick lippenbalsem

De finishing touch die je vrienden sprakeloos laat: de lippenbalsems van Chubby Stick! Ze combineren het plezier van een speels kleurpotlood met het comfort van intense hydratatie. Perfect voor een mooie duckface!