Gezond afvallen, dat kan!

Gezond afvallen, dat kan!

Gezond & evenwichtig eten

De gemiddelde calorie-inname per dag voor mannen bedraagt 2500 kcal en voor vrouwen is dit 2000 kcal. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid calorieën in te nemen, dit zal je helpen om je ideale gewicht te bereiken of te behouden.

Om gewicht te verliezen zou je een verschil van +/- 500 kcal moeten creëren, dit door fysiek actiever te zijn en gezonder te gaan eten.

Enkele tips

Sla het ontbijt zeker niet over! Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is bewezen dat mensen die regelmatig ontbijten beter eten. Zo eten ze in de loop van de dag ook minder vette of zoete tussendoortjes.

Kies voor gezonde tussendoortjes

Het is aangeraden om veel fruit, groenten, volle granen en proteïnen te eten. Suiker, alcohol en cafeïne kun je best vermijden. Deze laatste laten je bloedsuikerpeil namelijk snel pieken en daarna zwaar terugvallen. Zo voel je je moe en verlaag je je energie.

Meer bewegen

Bij iedere fysieke inspanning verbrand je calorieën. Zelfs als je staat, zit of slaapt. Hoe energieker je activiteit, hoe meer calorieën je verbrandt. Wat kan je bijvoorbeeld doen?

  • Wandel naar de winkel
  • Parkeer niet vlak bij je bestemming
  • Speel met je kinderen
  • Neem de trap

Om op een gezonde manier gewicht te verliezen, mik je best op een halve tot één kilo per week. Verwacht dus niet dat je iedere dag resultaat ziet. Weeg jezelf iedere week op hetzelfde moment van dezelfde dag. Zo zie je niet alleen echte resultaten, maar krijg je ook een beter beeld van hoe je op lange termijn evolueert.

Hoe werkt XL-S Nutrition? XL-S Nutrition 3-voudige werking

XL-S Nutrition is een revolutionaire maaltijdvervangende shake. Zijn formule heeft een 3-voudig effect.

1. Hypocalorie-effect

Bij de meeste diëten neem je niet alleen minder calorieën op, maar verminder je ook je opname van belangrijke voedingsstoffen. Hierdoor gaat het lichaam switchen naar ‘energiebesparende modus'. Het lichaam spaart zijn krachten en verbrandt dus minder vetreserves. Dat leidt tot een vertraging in gewichtsverlies.

XL-S Nutrition werkt anders. Een shake van XL-S Nutrition bevat minder dan 250 kcal, maar is toch even voedzaam als een volledige maaltijd. De formule van XL-S Nutrition bevat immers een hoge densiteit aan voedingsstoffen. Jij krijgt hierdoor een verzadigd gevoel en - belangrijk - je lichaam gaat niet in ‘energiebesparende modus'. Je lichaam blijft dus vetreserves verbranden. Zo verlies je met XL-S Nutrition op een efficiënte en gezonde manier gewicht.

2. Ondersteunend stofwisselingseffect

Bevat alle B-vitamines ter ondersteuning van het energieniveau en de stofwisseling.

 

 

3. Anti-Vet Effect

De hoge-kwaliteitsproteïnen helpen de spiermassa te ondersteunen en vet te verbranden.

 

 

Kortom, XL-S Nutrition helpt je gewicht te verliezen op een simpele, gezonde manier die vol te houden is.