Gespecialiseerde NX-M Lensen voor de NX mini

Gespecialiseerde NX-M Lensen voor de NX mini

Samsung biedt drie NX mini lenzen (NX-M) die zijn geoptimaliseerd voor gebruik met de camera. Wat je persoonlijke voorkeur ook is, de keuze aan mogelijkheden maakt dat iedereen zijn perfecte foto's kan maken.

De NX-M 9 mm F3.5 ED lens heeft een ultraslank design en met de breedbeeldhoek is het de juiste keuze voor landschappen en zelfportretten. Ook biedt de lens de optimale hoek voor het maken van selfies, zo laat je altijd het beste van jezelf zien.

De NX-M 9-27 mm F3.5-5.6 ED OIS lens is een microcompacte zoomlens met een stijlvol design. Klein genoeg om eenvoudig in je (jas)zak of tas mee te nemen en geknipt voor meerdere shooting opties, van breedbeeld- tot telefotozoom-shots. Optische beeldstabilisatie zorgt voor superscherpe beelden.

Met de NX-M 17 mm F1.8 OIS lens, bereik je als fotograaf een wonderschoon bokeh effect, wat ervoor zorgt dat je gedetailleerd vastgelegde onderwerp eruit springt ten opzichte van de achtergrond.

[vc_button title="Ik doe mee aan de Samsung NX mini selfiewedstrijd!" target="_self" color="default" size="size_large" href="https://nl.metrotime.be/samsung-smart-nx-mini-selfiewedstrijd/"]