Geniet jij ook mee van de 1+1 gratis actie bij Farmaline?

Geniet jij ook mee van de 1+1 gratis actie bij Farmaline?

Dit jaar staat november in het teken van onze 1+1 GRATIS actie bij Farmaline en dit op een grote selectie producten. We hebben voor elk wat wils! 

Heb je een oppepper nodig nu de winter eraan komt? Ontdek dan Vitafytea Acerola Vitamine C 500 voor een ondersteuning van je immuunsysteem.

Toch al een verkoudheid te pakken? Profiteer dan nu van 1+1 gratis bij onder andere de keel- en neussprays van Phytosun, maar ook de Ademhaling Spray en de Arnica gel crème die bijdragen tot het verlichten van de symptomen. Dat niet alleen, zo geniet je ook van tal van 1+1 gratis promoties bij de etherische oliën van Phytosun

Wil je graag die extra kilootjes kwijt voor de feestdagen? Probeer dan de producten van XL-S, zoals de XL-S Nutrition Proteineshake Vanille, nu extra voordelig dankzij onze actie. 

Ook voor de allerjongsten hebben we leuke aanbiedingen. Zo geldt de 1+1 gratis actie op een aantal verzorgingsproducten, waaronder de Galenco baby badcrème, lichaamsmelk en gezichtscrème. Je kan ook een tweede artikel ontvangen wanneer je de Davitamon Junior gummies in aardbeiensmaak of de Davitamon Junior siroop deze maand bestelt bij Farmaline. 

Onze actie loopt de gehele maand november en er komen steeds nieuwe producten bij. Houd onze website dus zeker in de gaten en neem een kijkje naar al onze 1+1 gratis aanbiedingen. Maar haast je, want op is op!

Ontdek al onze 1+1 gratis aanbiedingen op farmaline.be.