Fotografeer jezelf met een knipoog

Fotografeer jezelf met een knipoog

De populariteit van de 'selfie' lijkt alleen maar groter te worden. Daarom biedt de NX mini een serie exclusieve features. Het 3 inch Flip up and Touch Display roteert 180 graden, waardoor je beelden van jezelf perfect framet. De krachtige optische prestaties van de NX mini's leveren frisse en heldere kwaliteitsbeelden op, die zorgen dat je er altijd op je best uitziet. Groepshots neem je met de slanke 9 mm breedbeeldlens vanaf een armlengte. Jezelf mooi in beeld brengen te midden van je vrienden was nog nooit zo makkelijk.

Precies die flatterende pose aanhouden en tegelijk op de knop drukken voor een selfie kan wel eens tricky zijn, maar met de feature Wink shot is dat verleden tijd. Je maakt jezelf klaar voor het shot, knipoogt naar de camera en klik, je fotografeert jezelf. Want zodra de NX mini jouw knipoog ziet, maakt hij na twee seconden automatisch het shot, zonder dat jij nog op een knop hoeft te drukken. Zo maak je makkelijk mooie foto's, die je direct bewerkt en deelt vanaf de camera.

 

[vc_button title="Ik doe mee aan de Samsung NX mini selfiewedstrijd!" target="_self" color="default" size="size_large" href="https://nl.metrotime.be/samsung-smart-nx-mini-selfiewedstrijd/"]