Elixir Jeunesse: een frisse touch tijdens gure dagen

Elixir Jeunesse: een frisse touch tijdens gure dagen

Het Serum, de Dagcrème, Sleeping care, Micellaire reinigingsgel en Reviver oogroller bevatten het extract van de Aphloia-plant uit Madagaskar. Deze plant kan haar schors zelf helemaal vernieuwen en beschermt zichzelf tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor iedere vrouw zich voortaan kan bevrijden van de dagelijkse giftige invloeden.

Wij dames van Metro zijn echte stadsmussen, en we maken ons al langer zorgen over de CO2-gassen die onze longen vullen en poriën verstoppen. We hebben Elixir Jeunesse dan ook met veel plezier een week lang getest.

Aphloia

Yves Rocher maakt haar groene imago helemaal waar. Aphloia blijkt heerlijk naar meiklokjes te ruiken, en dat frisse lentegevoel kunnen we wel gebruiken nu de donkere winterdagen eraan komen.

De huid reinigen is de eerste stap van ons verzorgingsritueel. Daarvoor gebruiken we de Micellaire reiningingsgel. Die doet meer dan enkel onze make-up verwijderen. We voelen ons ontgift en onze poriën kunnen beter ademen.

Foto Soetkin Beeckmans

De dag- en nachtcrème voelen licht aan en smeren gemakkelijk open. Ook het serum, dat we in onze T-zone aanbrengen, dringt onze huid snel binnen.

Voor onze (beginnende) kraaienpootjes gebruiken we de Reviver oogroller. We voelen de frisse gel meteen werken. Na een paar keer zijn onze wallen zichtbaar verminderd en lijken we minder vermoeid.

Ons verdict

Het is te vroeg om te kunnen zeggen of het Aphloia extract nu effectief onze rimpels vermindert, maar onze huid voelt wel gehydrateerd en steviger aan. Wij zijn fan!