Een lief voor Moederdag

Een lief voor Moederdag

Ben jij een alleenstaande mama? Doe jezelf dan voor Moederdag een cadeau waar je écht plezier aan beleeft: een nieuw lief! Dat vind je gemakkelijk via een online dating platform het ideale hulpmiddel voor single mama's. Waarom? Om deze drie redenen.

1. Jij bepaalt waar en wanneer

Een leven met kinderen is een druk leven, zeker als je dat niet met een partner kan delen. Vaak schiet er helemaal geen tijd meer over voor jezelf want je agenda zit bomvol. Als single mama heb je meestal ook geen tijd (laat staan energie) om iemand te proberen ontmoeten in een discotheek of bar. Met online daten is dat probleem meteen van de baan want waar er wifi is, kan je daten! Sta je dus aan te schuiven aan de kassa of te wachten op de bus als je vijf minuten hebt, kan je je zoektocht naar een nieuw lief gemakkelijk verderzetten.

2. Je kinderen blijven buiten schot

Je hoeft niet naar buiten te gaan en je kinderen achter te laten als je aan online dating doet. Met andere woorden: geen babysit waar je op tijd voor naar huis moet, geen angstgevoel dat je standby moet zijn voor als er iets gebeurt. Online daten kan je doen in alle rust als je kinderen slapen, of gewoon tijdens je middagpauze op het werk. Bovendien is de emotionele impact op je kinderen klein omdat ze pas met jouw liefdesleven in contact komen op het moment dat jij beslist om de stap van online naar offline te zetten.

3. Jij bent baas

Door het profiel en de bijhorende foto van potentiële kandidaten heb je al meteen zicht op wat voor vlees je in de kuip hebt. Zo kan je selecteren wie je bij jezelf vindt passen. Hoeveel mensen je schrijft, hoe snel je reageert op een bericht, hoe vaak je berichtjes stuurt en hoeveel je van jezelf prijsgeeft jij bepaalt het allemaal zelf! Het tempo van je verovering ligt comfortabel in jouw handen.

Dit zijn natuurlijk niet de enige redenen om jezelf voor Moederdag een profiel op een datingsite cadeau te doen. Online daten heeft nog een hoop andere voordelen. Wil je graag meer weten? Meer datingadvies vind je op www.rendezvous.be