Dit is de Porsche onder de harde schijven!

Dit is de Porsche onder de harde schijven!

Als er één leuze is die je het Franse technologiebedrijf LaCie moet meegeven, dan is dat zonder enige twijfel “het oog wil ook wat”. LaCie zit er namelijk nooit om verlegen een gerenommeerde designer aan boord te halen bij de ontwikkeling van een product. Ronkende namen als Philippe Starck en Neil Poulton passeerden de revue, maar voor de Porsche Design Mobile drive sloeg LaCie de handen in elkaar met een werkelijk tijdloze designstudio.

Samen met Porsche Design slaagde LaCie erin om stijl te koppelen aan functionaliteit. Net als de wagens beschikt de LaCie Porsche Design drive over een innovatief doch tijdloos ontwerp, dat ontwikkeld is voor snelheid. Het gebruik van duurzaam aluminium zorgt er zo niet enkel voor dat de schijf een streling voor het oog is, het biedt ook een kwalitatieve bescherming. Handig voor wie vaak onderweg is! Bovendien gaat het sterke metaal perfect samen met de computers van Apple.

De functie wordt uiteraard niet vergeten. De harde schijf biedt tot twee terabyte opslagruimte. Dat is voldoende voor een half miljoen liedjes of meer dan 300.000 foto's. De LaCie Porsche Design Mobile is ook razendsnel. Dankzij de USB 3.0-verbinding zet je tot 100 megabyte per seconde over. Het maken van een back-up of bestanden overzetten duurt zo nauwelijks langer dan met een daadwerkelijke Porsche optrekken van 0 tot 100 kilometer per uur!

De ijzersterke LaCie Porsche Design Mobile is al verkrijgbaar vanaf 69,99 euro.